Heimafundur KSF

Heimafundur KSF

4. October 2008 Uncategorized 0

Í kvöld, laugardaginn 4. október, verður haldinn heimafundur í KSF. Fundurinn verður haldinn heima hjá Guðlaugu á Bjarkarvöllum 5G í Hafnarfirði og hefst að vanda kl. 20:30. Bjarkarvellir eru ekki á ja.is en til þess að finna kort er einfaldast að leita að Kirkjuvöllum 1 og notast svo við kortið hér fyrir neðan. Sama gildir ef ætlunin er að nota bus.is til þess að taka strætó.

Sjáumst í kvöld á mögnuðum heimafundi.

ENGLISH

KSF meeting tonight, 4. October, will he held at Guðlaug’s home at Bjarkarvellir 5G in Hafnarfjörður. The meeting starts at 20:30 as always. This is a brand new house and street and therefore Bjarkarvellir cannot be found yet on a map at ja.is or bus.is. The best way to find us is to look for Kirkjuvellir 1 on www.bus.is. Then you can use the map below as a reference to find Bjarkarvellir 5G. Hope to see you tonight 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *