KSF fundur 13. október

KSF fundur 13. október

12. October 2011 Fréttir 0

Á fimmtudaginn kl 21:00 verður KSF fundur eins og alltaf í Dómkirkjunni í Reykjavík. Magnea Sverris kemur í heimsókn og talar um kærleiksþjónustu. Eftur fund verður farið í heimahús og horft á Iception en Íris Kristjáns mun einmitt tala út frá þeirri mynd á stúdentamótinu næstu helgi. Boðið verður upp á popp og verður gos til sölu.

English version:
This Thursday at 21:00 there’s a KSF meeting as usual, in Dómkirkjan in Reykjavik. Magnea Sverris will come for a visit and talk about how to show love while serving. After the meeting we will go to a private home and watch the movie Iception which Iris Kristjáns will talk about in the student conference next weekend. We will offer popcorn and soda will be for sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *