Bænafundur

Bænafundur

30. November 2011 Fréttir 0

Fimmtudaginn 1. desember nk. verður KSF fundur í Dómkirkjunni kl. 21:00. Að þessu sinni verður fundurinn með öðru sniði en áður þar sem aðaláherslan verður á bænina og ýmsar skemmtilegar leiðir til að nálgast Guð. Eftir fundinn verður hægt að fá sér heitt kakó og piparkökur á kirkjuloftinu.

Við hvetjum alla til að gefa sér stutta stund til að eiga samfélag við Guð og læra nýjar leiðir til ganga með Guði á hverjum degi.

English version:
Next Thursday, the 1st of December, there will a KSF (Christian student union) meeting at Dómkirkjan in Reykjavik. This meeting will be a little bit different from other meetings as the main focus will be on prayer and a variety of interesting ways to approach God. After the meeting you will be able to got hot cocoa and gingerbread.

We encourage everyone to take a short break from every day life to have a fellowship with God and learn new ways to walk with God every day.Fimmtudaginn 1. desember nk. verður KSF fundur í Dómkirkjunni kl. 21:00. Að þessu sinni verður fundurinn með öðru sniði en áður þar sem aðaláherslan verður á bænina og ýmsar skemmtilegar leiðir til að nálgast Guð. Eftir fundinn verður hægt að fá sér heitt kakó og piparkökur á kirkjuloftinu.

Við hvetjum alla til að gefa sér stutta stund til að eiga samfélag við Guð og læra nýjar leiðir til ganga með Guði á hverjum degi.

English version:
Next Thursday, the 1st of December, there will a KSF (Christian student union) meeting at Dómkirkjan in Reykjavik. This meeting will be a little bit different from other meetings as the main focus will be on prayer and a variety of interesting ways to approach God. After the meeting you will be able to got hot cocoa and gingerbread.

We encourage everyone to take a short break from every day life to have a fellowship with God and learn new ways to walk with God every day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *